2 łyżki jogurtu naturalnego (można połączyć z łyżeczką chrzanu)
1 łyżka soku z cytryny
2 łyżki oleju tłoczonego na zimno
sól, pieprz do smaku
Przygotowanie
Ścieramy na tarce marchewki, jabłko i dodajemy pokrojonego pora z cebulką. Robimy sos: łączymy jogurt z olejem, sokiem z cytryny i chrzanem i wlewamy do warzyw. Mieszamy i przyprawiamy do smaku. Smacznego :)
Współpraca ze specjalistami z dziedziny medycyny, dietetyki i zdrowego odżywiania
Niniejsza strona korzysta z plików cookie
Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i
analizować ruch w naszej witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy
partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi
danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług.